Je wordt waarschijnlijk constant overspoeld met creditcard aanbiedingen. U kunt zelfs elke dag meerdere per post ontvangen. Hoewel het verleidelijk kan zijn om je aan te melden voor elke kaart die je wordt aangeboden, moet je verschillende dingen overwegen voordat je een creditcard aanvraagt. Ben jij op zoek naar de beste creditcard, dan kun je wellicht een goede vergelijking maken. Kun je dit niet? Dan is het wellicht een optie om te beginne met geld lenen zonder bkr.

Doe uw onderzoek naar het creditcardbedrijf, evenals de account functies, voordelen en eventuele toeslagen van een specifieke kaart. U moet er ook zeker van zijn dat u financieel klaar bent om de verantwoordelijkheid van een creditcard op u te nemen .

Creditcards kunnen een krachtig financieel hulpmiddel zijn als ze correct worden behandeld. Veel mensen maken echter fouten met hun creditcard en eindigen met creditcardschuld, dus vraag uzelf het volgende voordat u zich aanmeldt op de stippellijn.

Waarom Wil Je Een Creditcard Aanvragen?

Kortom, er is hier maar één goed antwoord op: u overweegt een creditcard te openen om krediet op te bouwen . Als dit het geval is, moet u ervoor zorgen dat u verantwoord met uw kaart handelt. U moet het saldo elke maand volledig betalen en niet zeker zijn of u creditcard heeft voor dingen die u anders niet kunt betalen.

Dit betekent dat u zich blijft houden aan uw budget. Vergeet niet dat het misschien gemakkelijk is om dat nieuwe paar schoenen op je glimmende nieuwe creditcard te plaatsen, maar je zult uiteindelijk dat geld terug moeten betalen, plus rente.

Nog Wat Meer Handige Tips

  • Beperk het aantal creditcards dat u hebt.
  • Als u een nieuwe kaart krijgt omdat er een andere maximaal is, moet u de nieuwe creditcard niet krijgen. Stel in plaats daarvan een budget op en werk eraan het af te betalen .

Houdt De Rente Goed In De Gaten

Veel kaarten lokken u met een introductierente of APR van nul procent. Hoewel dit op het moment misschien heel wat lijkt, moet u ervoor zorgen dat u uw saldo tijdens de promotieperiode kunt afbetalen. Als dit niet het geval is, moet u op uw kaart betalen met de nieuwe rentevoet, die waarschijnlijk hoger zal zijn. Het kan zelfs naar 15-20 procent springen.

Zelfs als een kaart een promotietarief biedt, moet u de rentevoet onderzoeken nadat de promotieperiode is afgelopen. Kijk rond en zoek de laagste rentevoet waarvoor u in aanmerking komt. Het bespaart u op de lange termijn geld.

Nog Wat Meer Handige Tips

  • Kijk naast het introductietarief ook naar de JKP die u betaalt nadat de promotieperiode voorbij is.
  • De beste manier om in aanmerking te komen voor lagere tarieven is om een ​​hogere credit score te hebben, wat betekent dat u niet teveel van uw krediet gebruikt en u uw betalingen op tijd doet.

Zoek Een Creditcard Zonder Jaarlijkse Kosten

Er zijn zoveel creditcards beschikbaar dat u geen jaarlijkse kosten moet betalen om uw creditcard te gebruiken. Veel kaarten proberen u geld terug of andere beloningen aan te bieden, zolang u een jaarlijkse vergoeding betaalt met de kaart. Maar laat je niet misleiden. Er zijn beloningskaarten die geen jaarlijkse kosten in rekening brengen, dus u moet blijven zoeken.

Nog Wat Meer Handige Tips

  • Doe je onderzoek en vind een kaart zonder een jaarlijkse vergoeding. Een goede plek om te beginnen zou zijn met uw huidige bank of kredietunie. U kunt ook online onderzoek doen.

Kijk Eens Naar De Beloningen Bij De Creditcards

Als u aan het einde van elke maand het volledige saldo gaat betalen, moet u goed kijken naar de beloningen die u kunt verdienen met uw creditcard. Over het algemeen zijn de beste deals op de cashback-kaarten. Deze kaarten geven u een percentage van uw uitgaven terug. Je kunt deze beloningen mogelijk verzilveren voor een hoger bedrag op een cadeaubon.

Reis beloningskaarten zijn andere goede opties. Met deze kaarten kunt u elke maand punten of mijlen verdienen om te gebruiken voor reizen, wat u geld kan besparen.

Nog Wat Meer Handige Tips

  • Neem de tijd om beoordelingen over de verschillende beloningsprogramma’s te lezen. Soms kunnen de beperkingen op de beloningen het moeilijk maken om ze te gebruiken.
  • Gebruik alleen beloningskaarten als u van plan bent uw saldo elke maand volledig te betalen.