Voor de meeste mensen is het kopen van een auto meestal financieel gezien echter verstandiger dan leasen. Als een leaseovereenkomst geschikt voor u is , moet u zich bewust zijn van de voordelen die het biedt ten opzichte van het kopen van een auto.Toch kun je al auto leasen onder 150 euro waardoor de drempel een stuk lager is geworden. Wil je eens kijken? Begin dan hier makkelijk leasebedrag berekenen

Lagere Maandelijkse Betalingen

Een auto leasen resulteert meestal in maandelijkse betalingen die 30% – 60% lager zijn dan het kopen van een auto. Hiermee kunt u een auto besturen die u zich normaal gesproken misschien niet kunt veroorloven, en dit is misschien wel het grootste voordeel dat lease biedt.

Geen Reparatiekosten, Weinig Onderhoud

Als u mijn advies opvolgt en slechts 36 maanden of minder lease, dan valt u doorgaans onder de volledige bumpergarantie van de fabrikant gedurende uw gehele lease. U hoeft zich nooit zorgen te maken over grote reparatiekosten en in sommige gevallen bieden fabrikanten ook gratis onderhoud voor de eerste paar jaar.

Geen Gedoe Met Gebruikte Auto’s

Wanneer uw leaseovereenkomst is afgelopen, geeft u de auto eenvoudig terug aan de leasemaatschappij. Geen gedoe meer om een ​​tweedehands auto te verkopen – en de waarde van het voertuig aan het einde van de leaseperiode is niet uw probleem. Er zijn enkele gevallen waarin leasemaatschappijen de waarde van de auto overschatten, wat resulteert in een lagere leasebetaling voor u en een verlies voor de leasemaatschappij.

Fiscale Voordelen

Als u van plan bent de auto voor uw bedrijf te gebruiken, kunt u doorgaans de volledige leasebetaling afschrijven als belastingaftrek. En zelfs als u geen bedrijf heeft, belasten de meeste staten u alleen over het “gebruiks” gedeelte van uw lease – wat betekent dat u geen belastingen hoeft te betalen over de volledige prijs van het voertuig. Dit kan een paar honderd dollar besparen vergeleken met het kopen van een auto en het betalen van belastingen op het volledige bedrag.

Bestuur De Nieuwste Auto’s

Met een leaseovereenkomst kunt u om de 2 of 3 jaar in een nieuwe auto rijden, zodat u profiteert van de nieuwste technologische ontwikkelingen en veiligheidsvoorzieningen.

Meer Keuze Aan Voertuigen

Wanneer u een auto huurt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid of kwaliteit, omdat u deze slechts 2 of 3 jaar gaat besturen. De meeste auto’s zullen in deze periode geen problemen hebben en dit stelt u in staat om auto’s te kiezen die u niet noodzakelijkerwijs hoeft te kopen.

Minder Geld Vooraf

Veel auto’s kunnen worden geleasd zonder dat het geld omlaag gaat (hoewel er altijd een aantal kosten vooraf zijn die meestal in de maandelijkse betaling kunnen worden opgenomen). Wanneer u een auto koopt, moet u meestal 20% neerleggen om een ​​fatsoenlijk autoleningspercentage te krijgen.